• 3/30/2017  
  • :
  • :
Login/Registracija
“DOBRO DOŠAO U KLUB” novi Severinin album
U ponedjeljak, 10.12. u klubu Pepermint u Zagrebu održano je premijerno preslušavanje novog Severininog albuma 'Dobrodošao u klub', a pjevačicu je među ostalim kolegama došao podržati i šaljivi Tony Cetinski!
12/12/2012 11:49:32 PM
Autor članka: scena.ba

 

Četiri godine publika je čekala novi album kraljice estrade, a sudeći po reakcijama čekanje se isplatilo. Već prva tri hita imaju više od 50 milijuna pregleda na YouTubeu. Severinu su došli podržati brojni kolege, među kojima i Tony Cetinski koji ju je pozdravio ovim riječima:
 
'Dobrodošla u Pepermint i u klub razvedenih!', rekao je Tony u mikrofon. Pjevačev duhoviti komentar popraćen je salvama smijeha, a Severina je prihvatila šalu uz zagonetni smiješak! Ipak, pjevačica očito uživa i u šalama na vlastiti račun, stoga se dobro snašla i predala mikrofon kolegici Danijeli Martinović koja ju je, kao dugogodišnja prijateljica, također došla podržati!
 
Na premijernom preslušavanju jedva da je bilo mjesta za sve kamere, fotoaparate, novinare i goste. Na istom mjestu je održana i promocija magazina GloriaGLAM te novog albuma Plavog orkestra.
Severina je bila odlično raspoložena, a kako i ne bi kad je bila okružena dragim ljudima i prijateljima koji su joj došli sinoć dati podršku. Njezin novi album 'Dobrodošao u klub' sažeo je pjesme o ljubavi i izdaji, a pjesmu 'Ostavljena' potpisuje i sama Severina. Sama naslovna pjesma po kojoj je i nazvan album nije nimalo vesela, već jedna 'ozbiljna pop balada s repanjem'.
 
'Mojim repom, da se ne uvrijede reperi. Pjesma je to osvetoljubljive tuge, i sve to zbog tipa koji joj je muž pa je ne poznaje dovoljno, zaručnik koji joj je dao prsten jer misli da to tako treba biti ili neznanac u kojem je zaljubljena potajno. Sve su to moje pjesme tuge i veselja', kaže Severina za Gloria GLAM čiju naslovnicu i krasi.
 
Osim već poznatih hitova s novog albuma - 'Brad Pitt', 'Grad bez ljudi' i 'Italiana', ostale pjesme obožavatelji će imati priliku čuti još osam potencijalnih hitova od kojih 8 novih pjesama uradili su Filip i Miloš, dok po jednu potpisuje Hari Mata Hari i Severina.
 
Severina je preko svoje Facebook stranice otkrila dijelove tekstova svojih novih pjesama.