• 3/30/2017  
  • :
  • :
Login/Registracija
Najpoželjniji muškarac na svijetu sretan što je ostao živ
Vjerovali ili ne, Johnny Depp ima 50 godina! Jedan od najvećih zavodnika s velikog platna zbog tog se velikog jubileja prisjetio svih svojih uspona i padova te zaključio - dobro je što sam uopće živ! Kako se ovaj seks simbol nosi s krizom srednjih godina, doznajte u prilogu!
7/3/2013 2:50:26 PM
Autor članka: scena.ba
Jedan od najvećih svjetskih seks simbola za tjedan dana puni orkuglih pedeset godina. Pola stoljeća filmskog stvaralaštva i deseci legendarnih likova dio su karijere ovog sjajnog glumca kojeg uoči obljetnice veseli samo jedno - to što je uopće živ!
 
 "Svaki dan je na neki način slavlje. Mislim da kada konačno napunite pedeset, što zapravo nije ništa drukčije od dana kad ste napunili četrdeset ili trideset ili čak dvadeset, shvatite da je zapravo najljepše to što ste još uvijek živi", priznao je Johnny Depp.
 
 Razuzdan život holivudske zvijezde na njemu očito nije ostavio toliko traga, a unatoč svim skandalima, kontroverzama i ljubavnim brodolomima, s pedeset godina je vlasnik zavidne karijere i ponosni otac 14 godišnje Lily Rose i 11 godišnjeg Jacka.
 
 
Svidjeli su im se Pirati s Kariba i sve vezano uz te filmove, ali kad je riječ o nečem novom... Znate, kad su me gledali u ulozi Tonta, naravno da su mislili kako je to ludo. Ali se sada vesele filmu. Bit će to zabavan film", dodao je.
 
 "Usamljeni osvetnik' najnovije je Deppovo filmsko ostvarenje, a uloga Tonta još je jedna u nizu osebujnih interpretacija. Sreća, talent i suradnja s izvrsnim redateljima osigurali su mu karijeru bez silaznih putanja, no unatoč tome je, čini se, uspio ostati prizeman. 
 
 "Nikada nisam mislio da je to nešto što će zauvijek trajati. Sat otkucava, vrijeme prolazi i na vaše mjesto dolaze neki novi glumci. Tako to ide", uvjeren je.
 
 Hollywood je okrutan, ali izgleda ne i u njegovu slučaju. S obzirom na to da je prošle godine prekinuo dugogodišnju vezu glumicom i majko njegovo dvoje djece, s Vanessom Paradis, možda okruglu rođendan označi i prekretnicu na privatnom planu.