• 3/30/2017  
  • :
  • :
Login/Registracija
Krzneni prsluci - MUST HAVE
Krzneni prsluk je sam po sebi zanimljiv modni detalj, a možete ga nositi u sportskom, opuštenom i elegantnom izdanju. Na vama je da odaberete.
2/19/2013 3:15:53 PM
Autor članka: scena.ba
Prsluk napravljen od pravog ili vještačkog krzna nosi se već nekoliko sezona i odličan je komad kojim možete dati potpuno novi pečat vašim zimskim, kako dnevnim tako i noćnim kombinacijama.
 
Za razliku od krznenih jakni koje pokriju gornji dio vaše odjevne kombinacije, krzneni prsluk dozvoljava da se svi dijelovi odjeće vide i da izgleda slojevito.
 
Važno je odabrati i pravu dužinu prsluka. Ako nemate manekensku visinu, a pri tome mislimo na bar 175 centimetara, bolje je da izaberete duže modele. U suprotnom nosite modele koji dosežu do struka i poigrajte se raznim kombinacijama.
 
U večernjem izdanju
U kombinacijama za večernje izlaske, krzneni prsluk mora biti crne ili bijele boje, kako bi izgledali elegantno. Nosite ga sa dugačkim haljinama ili hlačama i košuljom. Kao dodatak ovoj kombinaciji stavite upečatljivu ogrlicu ili narukvicu i naravno, elegantna pismo torba.
 
 
U opuštenijim varijantama
Obucite uske farmerke, pamučnu majicu dugih rukava, čizmice do gležnja i maramu sa zanimljivim printom. Maramu birajte u zavisnosti od boje krzna, ove sezone u trendu su marame sa animal ili plemenskim printom.
 
U elegantnim, dnevnim kombinacijama
Odaberite crno krzno, kožne hlače, crni sako i majicu, ili košulju u crnoj ili nekoj drugoj boji. Kožna pismo torba i cipele u drugoj boji razbiće ovoliko crne boje u jednoj odjevnoj kombinaciji.
 
Obojeno krzno
Krzno obojeno u više tonova, takođe može biti zanimljivo za dnevnu varijantu ili opuštenu večernju. Najbolje je da odaberete košulju u prirodnim bojama, crne hlače i torbu i cipele u boji kože. Upotpunite kombinaciju zanimljivom ogrlicom ili narukvicom.
 
Ako želite da budete primjećene
Kada vam je hladno, ispod krznenog prsluka obucite kožnu jaknu, boja krzna treba da se slaže sa bojom jakne. Uske farmerke ili kožne pantalone, cipele sa visokim potpeticama sa zanimljivim detaljima, mogu biti sa nitnama ili u nekoj upadljivoj boji.